Tavuk Taşlık Kızartması Tarifi
Recipe Type: Kızartma
Author: Esin Ocak
Prep time: 5 mins
Cook time: 10 mins
Total time: 15 mins
Serves: 4
Tavukların kızartma için kullanılabilecek en lezzetli yerlerinden birisi de taşlıktır. Bu zevkli tarif de size taşlığı nasıl kızartacağınızı anlatmak istedik.
Ingredients
Yarım kg tavuk taşlık
sıvı yağ
su
tuz
Instructions
İlk olarak taşlıkları iyice yıkayıp tencereye alalım.
Üzerine bir miktar su ilave edip haşlayalım.
Yumuşayınca altını kapatıp süzelim.
Bir tavaya bir miktar sıvı yağ alıp hafif kızdıralım.
İçerisine haşladığımız taşlıkları ekleyelim ve tuz serpelim.
Rengi dönene kadar kızartalım ve sıcak servis edelim. Afiyet Olsun...
Calories: 185
3.2.1753
- Tavuk Taşlık Kızartması Tarifi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder