15 Mayıs 2013 Çarşamba

Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi



Sucuklu Kuru Fasulye

Recipe Type: Et yemeği
Author: Arzu YURT
Prep time: 40 dakika
Cook time: 25 dakika
Total time: 1 saat 5 dakika
Serves: 5
Sucuklu kuru fasulye özellikle İç Anadolu bölgemizde çok sevilen ama herkesin sofralarında sıklıkla yer verdiği bir yemek. Biz en basit bir dille nasıl yapılacağını anlatmak istedik.

Ingredients

250 gram sucuk
500 gram kuru fasulye
350 gram et suyu
3 kaşık margarin
2 domates
2 soğan



Instructions


Kuru fasulyeyi bir gece önceden suya koyarak yumuşatın.
Ertesi gün fasulyeleri haşlayın.
Diğer bir tarafta erimiş yağın içinde ince kesilmiş soğanları kavurun.
Kabukları soyulmuş ve ince doğranmış domatesleri soğana ilave edip et suyunu üzerine dökün.
Bunun üzerine fasulyeleri ilave ederek 1 saat civarında pişirin.
Kızarmış sucuk dilimlerini servis tabağında olan kuru fasulyenin üzerine dökerek süsleyin ve servis yapın.



Calories: 154
3.2.1753


  - Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder