23 Mart 2013 Cumartesi

Domates Soslu Sosis Tarifi


Soslu sosis tarifi kahvaltılıkların içerisinde çok sevdiğim bir tarif çeşidi olmakla beraber geçen ay yürürlüğe giren %100 olma standardı artık daha güvenle ve huzurla sosis yemeye devam ediyorum.

Ketçap ve salça kullanarak elde edebileceğiniz çok pratik kahvaltılık ve akşamları meze olabilir sizlere.

10 adet kokteyl sosis
1 yemek kaşığı domates salçası
1 su bardağı su
1/2 yemek kaşığı margarin
1/2-1 yemek kaşığı ketçap

Üzeri İçin Süslemek için : ( isteğe bağlı )
Nane yeterli.

Sosisleri kokteyl halinde 4 eşit parçaya ayırıyoruz.Derin bir tava içerisine 1 yemek kaşığı salça koyuyoruz.

Ardından 1/2 yemek kaşığı margarin ekleyip, karıştırarak, kaynamaya bırakın.

Sosunuz kaynadıktan sonra sosisleri içine atın. Bir müddet sonra 1/2-1 yemek kaşığı ketçap ilave edin.

Sosisler sosu çekip, şişene kadar pişirin.

Domates soslu sosiniz piştikten sonra ocaktan alıp, isteğe göre üzerine nane serpiştirerek, sıcak olarak servis edebilirsiniz.

- Domates Soslu Sosis Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder