10 Haziran 2013 Pazartesi

Tavuk Etli Bezelye Yemeği



Tavuk Etli Bezelye Yemeği

Recipe Type: Et Yemeği
Author: Esin Ocak
Prep time: 15 mins
Cook time: 25 mins
Total time: 40 mins
Serves: 4
Besleyici ve doyurucu akşam yemeklerinin ana yemeği olarak düşünebileceğiniz, lezzeti tarifinde saklı olan bir tavuk yemeği tarifini sizlerle paylaşıyoruz.

Ingredients

1 Paket tavuk göğsü
1 kg bezelye
1 adet havuç
1 adet domates (küp doğranmış)
1-2 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
tuz
sıvı yağ



Instructions


Havuç ve soğanı yemeklik doğrayalım. Tencereye alıp az miktarda sıvı yağda hafif pembeleşene kadar kavuralım.
Domatesi ekleyelim. Ardından doğradığımız tavuk göğüs etini ilave edelim ve rengi dönene kadar kavuralım.
Salçayı ekleyip karıştıralım. Son olarak ayıkladığımız taze bezelyeleri ilave edip biraz daha kavuralım yeteri kadar su, tuz ekleyerek pişmeye bırakalım.
Bezelyeler yumuşayıp tavuklar pişince altını kapatalım. Afiyet Olsun...



Calories: 200
3.2.1753
- Tavuk Etli Bezelye Yemeği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder